Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 辣椒油
- 1 茶匙 花椒粒
- 5 克 乾辣椒
- 1 粒 八角
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 20 克 蒜頭 ,切片
- 1 ½ 大匙 辣豆瓣醬 (李錦記)
- 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- ½ 茶匙 乾燥茴香籽
- 1 片 乾燥月桂葉
- 2 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 200 克 高湯
- 200 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
- 100 克 青椒 ,切塊(約2公分)
- 250 克 粄條
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2220.4 kJ / 531.2 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 146.2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 654.7 mg