蘑菇嫩雞燉飯

蘑菇嫩雞燉飯

4.3 20 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 紅蔥頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 高湯
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克
  • 巴西利 (裝飾用)
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 185.6 mg
Protein 26.4 g
Kalori 2745.2 kJ / 656.8 kcal
Yağ 40.9 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 156.7 g
Karbonhidrat 46.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...