Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Butterschmalz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, inkl. Saft
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Fisolen, frisch
- 2 Spritzer Essig
- 2 Prisen Zucker
- 2 - 4 Stück scharfe Debreziner, nach Geschmack
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
4
Semmeln
veya 4 Scheiben Bauernbrot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2629 kJ / 628 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1684 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Krautsuppe
55 min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Krautfleckerl
40min
Fisolengulasch
1h 10min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Letscho
40min