Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Butterschmalz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, inkl. Saft
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Fisolen, frisch
- 2 Spritzer Essig
- 2 Prisen Zucker
- 2 - 4 Stück scharfe Debreziner, nach Geschmack
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
4
Semmeln
veya 4 Scheiben Bauernbrot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2629 kJ / 628 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1684 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Liptauer
15 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Krautfleckerl
40min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Letscho
40min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Krautsuppe
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min