Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bio-Zitrone, 2 Streifen der Schale hauchdünn abgeschält, Saft gepresst
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 300 g körniger Frischkäse (Cottage cheese)
- 250 g Ricotta
- 2 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 2 TL scharfer Senf
- 500 g Wasser
- 450 - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 - 450 g Karfiol, in Scheiben (1 cm)
-
Rapsöl zum Einfetten
veya Kokosöl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1085 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1h 10min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Krautfleckerl
40min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Fisolengulasch
1h 10min
Sauerkrautstrudel
1h 40min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20 min
Rotkrautstrudel
1h 10min