Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teriyaki-Mayonnaise
- 150 g Sonnenblumenöl
- 100 g Sesamöl, geröstet
- 70 g Milch
- 1 TL Senf
- 30 g Teriyaki-Sauce
- 2 Prisen Knoblauch, granuliert
- ½ TL Honig
- ¼ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
Tomatensalat
- 50 g Schalotten
- 30 g Öl
- 3 Stängel Koriander
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Limettensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL brauner Zucker
- 500 g Cherry-Tomaten (bunt), halbiert
Lachs und Fertigstellung
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Lachssteaks, frisch, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5248 kJ / 1256 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 118 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Sauce Hollandaise
15min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min