Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 2 ½ TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben (z. B. Steirer Kren), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ¼ TL Salz
- 4 Scheiben Bauernbrot (siehe Tipp)
- 12 Scheiben Schwarzwälder Schinken
- 2000 g Wasser, lauwarm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Pochierte Eier
30 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1h 15min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 godz. 30 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Hähnchen Teriyaki
2h
Slow Cooking Gua Bao
7óra