![Amandine à la cerise Amandine à la cerise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/660FCC3E-075A-4070-A873-E2E85B66EEF9/Derivates/2CB119DB-572B-4A2B-ABCB-DD3AD5641593.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 1 œuf
- 200 g de confiture de cerises
La garniture
- 100 g d'amandes en poudre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 gouttes d'extrait naturel d'amande
- 20 g de sucre glace maison (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2858 kJ / 681 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake aux fruits confits
4 godz.
Crème caramel
3小时
Bûche chocolat-orange
3 godz. 45 min
Tiramisu aux cerises
2h 15 min
Le rose-framboise
5h
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Bûche chocolat, orange et gingembre
13hod. 20min
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30 min
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1h 15 min
Mille-feuille pomme-safran
3h 15min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Gâteau au citron
2 godz.