Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La glace à l'amande (la veille)
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 300 g de lait
La glace à l'amande (le jour même)
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre roux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
La glace à la griotte
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de griottes surgelées
- 1 blanc d'œuf
La finition
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
- 1 trait d'extrait naturel d'amande
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1738 kJ / 416 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Napolitain
73h 40min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Crème pâtissière
15min
Génoise
1h 50min
Mini-forêts noires
1h 30min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Macarons au café
24h
Pâte à chou
2 godz.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Meringue italienne
30 min
Ganache au chocolat
20min