Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g de lait, et un peu pour la dorure
- 1 sachet de levure boulangère sèche (traditionnelle. 8 g env.)
- 550 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 œufs
- 110 g de sucre roux
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 110 g de beurre doux, pommade et coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel fin
- 6 rochers au chocolat, type Rocher Suchard®, coupés en trois
- 100 g de sucre perlé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1336.7 kJ / 316.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 45.1 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sablés d'antan
1h 30min
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Fougasse aux grattons
2h
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Değerlendirme yok
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Navettes
2h
Brioche parisienne
24h
Pompes à l'huile
3 Std.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3u. 50min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Galette briochée aux pralines roses
7 Std. 25 Min