Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g de lait, et un peu pour la dorure
- 1 sachet de levure boulangère sèche (traditionnelle. 8 g env.)
- 550 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 œufs
- 110 g de sucre roux
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 110 g de beurre doux, pommade et coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel fin
- 6 rochers au chocolat, type Rocher Suchard®, coupés en trois
- 100 g de sucre perlé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1336.7 kJ / 316.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 45.1 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioches fourrées au praliné
2 godz. 45 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Chouquettes pralin
40 min
Pompes à l'huile
3h
Navettes
2 Std.
Oreillettes
3h 40min
Quenelles de beignets de chou-fleur
1h
Fougasse aux grattons
2 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min
Galette briochée aux pépites de chocolat
4 godz. 50 min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min