Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La garniture
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait
- 25 g de fécule de maïs
- 35 g de beurre doux, à température ambiante
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 - 40 g de Grand Marnier®, à ajuster en fonction des goûts
- 75 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- 30 g de sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 821 kJ / 197 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eclairs choco-café
24 Std.
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30 min
Choux amarena
1h 25min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Mystère cœur chocolat
3h 35min
Framboisier
1h
Mini-saint-honoré
2 godz.
Pain d'épices surprise
24 Std.
Glace à la fraise façon italienne
40 Min
Paris-brest en bouchée
2u. 35min
Tarte au citron
12h
Meringue italienne
30 min