Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
veya 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Botões doces
2óra 45p
Pãezinhos de muesli
15hod. 30min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão Venezia
17sa 10 dk
Pão de leitelho
18h
Massa-mãe de centeio
120sa 20 dk
Massa de piza com descarte de massa-mãe
4h 10min