Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
veya 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Papo-secos com massa-mãe
48hod.
Baguetes
15 Std.
Pães de cenoura e cereais
15 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h