Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa fervida
- 150 g água
- 50 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 260 g água, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 10 g mel
- 400 g farinha de espelta tipo 630
- 3 - 4 c. chá de psyllium husk (ver dica)
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. sopa de sal grosso (isteğe bağlı)
- 1 c. chá cheia de sementes de alcaravia (isteğe bağlı)
- Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ borrifar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 645.9 kJ / 154.4 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 1.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 392.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão rústico
2h
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16h 15 min