Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 90 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 240 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 230 g farinha tipo 65
-
10
g malte em pó p/ panificação
veya 10 g mel - 1 ½ c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de sementes de funcho secas
- 1 c. chá de sementes de alcaravia
- ½ c. chá de coentros em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receita completa
- Kalori
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 372 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 31.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coroa de espelta
4h
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de iogurte
14小时 50 分钟
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão de leitelho
18h
Pão branco
15 godz.