Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fervida
- 100 g centeio em grão
- 350 g água
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g manteiga s/ sal fria
- 2 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ envolver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Carcaças de espelta
23h 40min
Bijoux de espelta
14h 30min
Pão de iogurte
14h 50min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17u. 10min
Pão de especiarias
Değerlendirme yok
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão branco
15h