Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria
- 200 g iogurte c/ 3,5% gordura frio
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Cacau em pó q.b. p/ polvilhar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1167.3 kJ / 279 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 53.6 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 681.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Botões doces
2 Std. 45 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18 Std.
Massa-mãe em pó
24 Std.
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Coroa de espelta
4 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Farinha integral
5 Min