Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
veya 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 10 doses
- Kalori
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Protein
- 99.8 g
- Karbonhidrat
- 460.6 g
- Yağ
- 71.1 g
- Doymuş Yağ
- 37.2 g
- Lif
- 58.9 g
- Sodyum
- 2653.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão pardo torcido
16 godz.
Vianinhas
14h
Carcaças de espelta
23h 40min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Massa-mãe em pó
24h
Tarte de verão com mousse de cereja
4h
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão sem glúten
3h 20min