Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
veya 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 10 doses
- Kalori
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Protein
- 99.8 g
- Karbonhidrat
- 460.6 g
- Yağ
- 71.1 g
- Doymuş Yağ
- 37.2 g
- Lif
- 58.9 g
- Sodyum
- 2653.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Botões doces
2h 45 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão rústico
2 Std.
Massa-mãe
360h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de fruta
2h 55min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.