Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
veya 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 10 doses
- Kalori
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Protein
- 99.8 g
- Karbonhidrat
- 460.6 g
- Yağ
- 71.1 g
- Doymuş Yağ
- 37.2 g
- Lif
- 58.9 g
- Sodyum
- 2653.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Cacete com massa-mãe
21h 30min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18 Std.
Pão rústico
2 godz.
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de água com massa-mãe
21h