Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa demolhada a frio
- 50 g sementes de abóbora
- 50 g semente de girassol
- 40 g água
- 1 c. chá de sal
Massa-mãe de trigo
- 200 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 200 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 20 g semente de girassol
- 20 g flocos de aveia
- 30 g sementes de abóbora
- 110 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 100 g farinha integral (ver dica)
- 140 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1326 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23h 40min
Sanduíches com pesto de espinafres
1h 55min
Pão de iogurte
14h 50min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de especiarias
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18 godz.
Massa-mãe em pó
24 Std.
Rolinhos de maçã
2h 30min
Coroa de espelta
4h
Mousse de limão light
2h 30min
Bolo cru de cenoura
5h 30min