Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 100 g farinha tipo 65
Massa demolhada a frio
- 50 g semente de girassol
- 40 g sementes de linhaça
- 90 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 140 g farinha de trigo integral
- 160 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 173 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 22.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de batata e nozes
15h 40 min
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de mistura simples
3sa 40 dk
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão de leitelho
18h