Pão de leitelho

Pão de leitelho

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 18sa
15 doses

Malzemeler

Massa-mãe de centeio
  • água
    130 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    10 g
  • farinha de centeio tipo 130
    100 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    150 g
  • leitelho (buttermilk - ver dica)
    200 g
  • farinha de espelta integral mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • farinha tipo 65
    100 g
  • farinha de centeio tipo 70
    250 g
  • malte em pó p/ panificação
    10 g
    10 g mel
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • mistura de especiarias p/ pão (opcional)
    2 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • azeite
    2 c. sopa de

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 15 doses

Protein 77 g
Kalori 9836 kJ / 2415 kcal
Yağ 31 g
Lif 46.4 g
Karbonhidrat 417 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...