Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 15 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria
- 300 g sêmola de trigo duro de moagem fina (ver dica), mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 4 c. sopa de azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 700 g
- Kalori
- 8678 kJ / 2074.1 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Karbonhidrat
- 328.5 g
- Yağ
- 64.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 44.1 g
- Sodyum
- 4683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16h
Pão de leitelho
18 godz.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Baguetes
15u.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão branco
15u.