Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 330 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 255 g farinha de centeio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria
- 255 g farinha tipo 65
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receita completa
- Kalori
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 504 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 45.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão rústico
2小时
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Botões doces
2h 45min
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Tranças de sementes de papoila
14h 30 min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão branco
15 Std.