Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
veya 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
veya Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 472 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mix para pão integral e pão
24h
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão rústico
2 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de iogurte
14h 50 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão rústico suíço
25h 20min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18óra
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pão branco
15h