Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
veya 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
veya Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 472 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos de muesli
15ωρ. 30 λεπτ.
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16h
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Croissants integrais
4 Std.
Pequeno-almoço com compota de morangos e chia
8 godz.
Baguetes
15u.