Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
veya 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
veya Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 472 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão branco
15h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de especiarias
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18 Std.
Pães de girassol e linhaça
20h 10 min
Pão Venezia
17 godz. 10 min