Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1j 30 menit
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2j 30 menit
Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato
50 menit
Orata al sale
40 min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1j
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Asparagi sottovuoto
50 menit
Gamberi freschi sottovuoto
1j
Contorno di carciofi sottovuoto
50 menit
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Pizza romana bianca
6h 30 min