Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo speziato sottovuoto
1u. 50min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2 Std. 30 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1hod. 15min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2hod.
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2hod.
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.