Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 140 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1hod. 30min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min