Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3262 kJ / 779 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1sa 15 dk
Coq au vin
2sa
Kalbstafelspitz
50 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1sa 20 dk
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Glasierte Apfel-Spareribs
2sa 30 dk
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1sa
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1sa 25 dk
Curryhuhn
2 godz. 40 min
Kalbsleber venezianisch
40 dk
Kaninchen in Barolosauce
1sa 15 dk