Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3262 kJ / 779 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40 min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1j 20 menit
Sauerbraten
72 Std.
Glasierte Apfel-Spareribs
2j 30 menit
Frittatenrouladen
40 min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1j 20 menit
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Gulaschsuppe im Brot
2j
Gulaschsuppe deluxe
2j
Honig-Senf-Spareribs
4h 20 min