Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polpo
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
Insalata di riso
- 1500 g di acqua
- sale q.b.
- 300 g di riso Parboiled (cottura 15 minuti circa)
- 250 g di patate a tocchetti (1 cm)
- 250 g di fagiolini verdi freschi in quarti (2 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2280.8 kJ / 544.8 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Karbonhidrat
- 79.7 g
- Yağ
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 915.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppioline al vino bianco
25 min
Riso con gamberi e verdure
30 min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Dentice agli agrumi
45 min
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Insalata di riso basmati
55 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Insalata di riso con seppie e patate
45 min
Garganelli chiodini e patate
50 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min