Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre roux
- 1070 g d'eau
- 30 g de beurre froid, coupé en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Consei(s)")
- 50 g de vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25 dk
Nougat de Montélimar
3h 30min
Sauce au caramel
1h 30min
Toffees aux amandes
1ωρ. 45 λεπτ.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1sa 20 dk
Gâteau au caramel
3h 50min
Poudre de caramel
1sa
Caramel de base
25 dk
Crème dessert au caramel
1sa
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Toffees au caramel
2h
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min