Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane bianco
3 godz.
Pane alla birra (TM6)
4h
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40 min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min