Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Pane bianco
3 Std.
Filoncini di semola
4h
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccine all'origano
1h 30min
Polka (pane francese)
5h