Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
veya 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta (TM6)
16h 30min
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 Std. 30 Min
Brisket di manzo sottovuoto
12 Std. 25 Min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 min
Sciroppo di amarene
24 godz. 40 min
Ketchup
1 Std. 20 Min
Pere sciroppate
721h 20min
Castagne sottovuoto
1h 30min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min