Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
veya 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Pane injera
8 Std. 30 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Prosecco alla citronella
1 Std.
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2 Std.
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Sciroppo all'ananas
30 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50min