Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 72.9 g
- Yağ
- 25.2 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 1141.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Lasagne all'amatriciana
2h
Zuppa di muscoli
45min
Seadas
1 godz. 5 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo alla puttanesca
45min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min