Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a fette (5 mm circa)
- 1 pizzico di sale
- 600 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi alla valdostana
40min
Frittata primavera al vapore
50min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Spinaci al burro
30min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Patate lesse
40min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Fagiolini insaporiti
25min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Spinaci filanti
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h