Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de chirlas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más para decorar
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1500 g de patatas
- 2 - 3 pellizcos de sal para espolvorear
- 20 g de harina
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos con 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2486 kJ / 594 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 57.9 g
- Yağ
- 29.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 231.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Sopa de ajo
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Porrusalda con bacalao
40min
Patatas a la riojana
40min
Tigres
1h
Marmitako
40min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Cangrejos de río en salsa
30min
Patatas revolconas
40min