Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Ingwer, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 TL Chilipulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kardamom
- 200 g Tomaten, geviertelt
- 150 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Koriander, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1662 kJ / 398 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 788.3 mg
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Cremiges Hähnchen-Curry
30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Butter Chicken
50min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Beef Madras
1h 30min
Chicken Tikka Masala
45min
Chicken Saag
50min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h