Slow Cooking Beef Madras

Slow Cooking Beef Madras

4.0 728 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa
4 Portionen

Malzemeler

  • Knoblauchzehen
    3
  • Ingwer, frisch in Scheiben (ca. 2 mm)
    30 g
  • Öl
    20 g
  • Zwiebeln halbiert, in Ringen
    100 g
  • Rindernacken in Würfeln (3 cm)
    800 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Koriander, gemahlen
    2 TL
  • Kurkuma
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Chilipulver
    1 - 2 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin)
    1 TL
  • Kardamom
    1 TL
  • Tomaten geviertelt
    200 g
  • Wasser
    150 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Koriander zum Garnieren

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 788.3 mg
Protein 40 g
Kalori 1662 kJ / 398 kcal
Yağ 24 g
Lif 1.5 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...