Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Ingwer, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 TL Chilipulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kardamom
- 200 g Tomaten, geviertelt
- 150 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Koriander, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1662 kJ / 398 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 788.3 mg
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 godz.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Cremiges Hähnchen-Curry
30 Min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Butter Chicken
50min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 Std. 20 Min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min