Uyumlu sürümler
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Albondigas (Hackbällchen)
- 50 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika de la Vera
Tomatensauce
- 50 g Datteln, halbiert
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 100 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Spitzpaprika, rot, in Streifen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Papas Arrugadas und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 800 g Drillinge, ungeschält
- 250 g Meersalz, grob
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3234 kJ / 773 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 1892 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote Mojo Sauce
10 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Pastitsio
1h 30min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Meatballs Tikka Masala
50min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Hähnchen in Estragonsauce
50min
Überbackene Spinatmuscheln
1h 10min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15 min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min