Uyumlu sürümler
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Albondigas (Hackbällchen)
- 50 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika de la Vera
Tomatensauce
- 50 g Datteln, halbiert
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 100 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Spitzpaprika, rot, in Streifen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Papas Arrugadas und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 800 g Drillinge, ungeschält
- 250 g Meersalz, grob
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3234 kJ / 773 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 1892 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 phút
Rote Mojo Sauce
10min
Chorizo-Patties
1h 25 phút
Meatballs Tikka Masala
50min
Butter-Hähnchen mit Knoblauch-Naan
1h 30 phút
Terrine Provençale
2h
Hähnchen in Estragonsauce
50min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 phút
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30 phút