Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1247.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Baccalà gratinato
1sa
Agnello al vapore con verdurine
1sa 40 dk
Pastiera fiori d'arancio
12小时
Polpetti affogati
45 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Manzo alla birra
3 Std. 20 Min
Bignè lumachine
Değerlendirme yok
Polpo al vino rosso
1sa
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1sa
Polpetti affogati
45 min