Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1247.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agnello al vino
40min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Cupola di pane con agnello e patate
2h
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Scrigno di cappelletti
2h
Sartù di riso
1h 25min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1h
A ‘ngornata
2h 20min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Friarielli e salsiccia
50min