Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1247.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Ziti con ragù alla napoletana
1hod. 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25min
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2u. 30min
Zuppa del golfo
1hod. 30min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2h
Malloreddus alla campidanese
3h
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1h 20min
Spezzatino alla salentina
3h 20min