Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
veya 10 g di succo di limone - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 678.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2h 30min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Pollo in umido ai funghi
50min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Pollo alla romana
1h 10min
Salamelle con le verze
1 Std. 5 Min