Fegato alla veneziana
TM6 TM5

Fegato alla veneziana

4.4 (138 değerlendirme)

Malzemeler

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    veya 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 1 cucchiaino di sale

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1268.6 kJ / 303 kcal
Protein
25.9 g
Karbonhidrat
9.3 g
Yağ
17.7 g
Doymuş Yağ
5.5 g
Lif
1 g
Sodyum
678.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler