Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
veya 10 g di succo di limone - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 678.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla cacciatora
50min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Trippa all'empolese
1小时 15 分钟
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Trippa alla fiorentina
1小时 15 分钟
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min