Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 33.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes
13h
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 godz. 20 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Farçou
2 Std. 20 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min