Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 33.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte aux courgettes et au pesto
1 godz. 35 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 godz. 15 min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta de châtaigne
30min