Tourte corse aux blettes et poireaux

Tourte corse aux blettes et poireaux

3.1 21 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 50 dk
6 portions

Malzemeler

  • 400 g de feuilles de blette le vert seulement
  • 200 g d'oignons coupés deux
  • 300 g de blancs de poireau coupés en rondelles
  • 2 c. à soupe de sel
  • 400 g de pâte brisée maison
  • farine pour fariner
  • beurre pour le moule
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 736 mg
Protein 5.2 g
Kalori 1516.2 kJ / 364.2 kcal
Yağ 21.8 g
Lif 5.2 g
Doymuş Yağ 11.5 g
Karbonhidrat 33.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...