Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 80 g de beurre
-
150
g de farine de blé type 55
veya 150 g de farine de blé complet - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 50 g d'eau
La garniture
- 300 g d'eau
- 3 poivrons, épépinés et coupés en lanières
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de tapenade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1172 kJ / 281 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anchoïade
15min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Pissaladière
3h
Aubergines à la bonifacienne
2h
Tarte provençale
1h 15min
Tapenade
10 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Roulés d'aubergine
35 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Caponata sicilienne
55min
Tatin d'aubergine
1h 5min