Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 38 g
Alternatif tarifler
Gratin de courge
1u.
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1u.
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Tourte de Pâques
1 godz. 35 min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Polenta aux olives
45min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Tarte à la praline
3 godz. 20 min