Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'asperges, blanches, épluchées et coupées en morceaux (4 cm)
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
veya 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ½ - 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincée(s) de poivre, moulu
-
50
g de fromage fondu
veya 50 g de fromage à tartiner - 100 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- un peu d'aneth, frais pour décorer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 396 kJ / 94 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons
20min
Soupe d'asperges au citron
55 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Soupe céleri-pomme
30min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Soupe de navets
30min
Velouté de tomates au séré
25min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Soupe de potiron
35min
Velouté de tomates et de courges
25min
Soupe de brocolis
15min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min