Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Soupe au potiron
35min
Velouté de légumes
45min
Velouté orange-courge
35min
Velouté de poivrons
20min
Velouté de tomates au séré
25min
Soupe de carottes à la menthe
35min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Velouté de champignons
20min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Velouté de tomates et de courges
25min
Soupe de potiron
35min