Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Soupe de poireaux au fromage
30 min
Birchermüesli
1h 10 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Soupe au potiron
35 min
Velouté de tomates au séré
25 min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Soupe de potiron
35 min
Soupe de carottes façon moro
1h 45 min
Velouté orange-courge
35 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Quiche poireaux-lard
1 Std.