
Uyumlu sürümler
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les asperges et les pommes de terre
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 5 g de beurre (isteğe bağlı)
-
650
g de pommes de terre nouvelles petites (voir conseil)
veya 650 g de pommes de terre à chair ferme en morceaux (2 cm) - 1000 - 1500 g d'asperges, blanches pelées de la pointe à la base, en coupant l'extrémité dure
Sauce hollandaise au yogourt
- 150 g de beurre en morceaux
- 180 - 200 g de yogourt grec (env. 10% de matières grasses)
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 pincée de poivre de Cayenne, moulu
- ¼ de c. à café de moutarde
- 2 c. à café de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 546 kcal / 2288 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 38 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Lif
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Sodyum
- 672 mg