Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti
- 350 g di zucchine a rondelle
- sale
- 5 fette di formaggio Asiago
- 200 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1271.9 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 743.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
2h 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Quiche asparagi e bacon
1hod. 45min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Brisèe ratatouille
1h 30min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min