Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 何首烏 ,洗淨,瀝乾
- 10 克 當歸 ,洗淨,瀝乾
- 10 黃耆 ,洗淨,瀝乾
- 6 顆 黑棗 (約10克),洗淨,瀝乾
- 1200 克 水
- 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 150 克 凍豆腐 (塊狀)
- 50 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊
- 200 克 高麗菜 ,切片(約5公分)
- 50 克 蒟蒻 ,以清水稍微沖洗
- 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ½ 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 341.6 kJ / 81.7 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 128.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 103.4 mg