Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di olio
- 200 g di funghi shiitake, freschi, tagliati in quattro
- 150 g di carote, tagliate a fiammifero (0,5 cm x 8 cm)
- 95 g di porri, a rondelle (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1080 g di acqua
- 50 g di miso
- 250 g di tofu compatto, a cubetti (1 cm)
- sale, per aggiustare
- pepe macinato, per aggiustare
- 4 cipollotti, a rondelle (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa di verdure
25 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Curry di lenticchie
50 menit
Zuppa di noodle tailandese
35 Min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Curry indiano di verdure
1h 10 min
Dal di lenticchie
35 Min
Curry di verdure
1j
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min