Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken
- 30 g Sonnenblumenöl
- 840 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Estragon, getrocknet
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Speisestärke
- 70 g Sahne
- 200 g Krabben, geschält
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Sekt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittierte Labskaus-Nocken
1 godz. 30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2óra 20p
Spargelcremesuppe
40 Min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 Min
Forellencremesuppe
40 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 Min
Bremer Labskaus
1 Std. 20 Min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3h
Königsberger Klopse - mal anders
1h