Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Stücken, das Grün beiseitelegen
- 4 EL Olivenöl
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 EL Tomatenmark
- 1 EL Mehl
- 800 g Gulasch, gemischt
- 150 g Rotwein
- 500 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 5 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 100 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken
- 1 Dose weiße Bohnen (400 g) , abgetropft
- 250 g Cherry-Tomaten
- 1 Zitrone, Bio, Schale abgerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2583 kJ / 616 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulaschsuppe
1h 15min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Gulaschsuppe
1h 5min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Ossobuco
1h 20min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20min