Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 200 g di carote a rondelle in diagonale (1 cm)
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 50 g di Feta sbriciolata
- pepe macinato per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porcini
50 Min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20 min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Yogurt
12 Std.
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Bircher müesli
8h 10 min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Pizza diavola
Brak ocen
Vinaigrette di senape e aneto
Brak ocen
Succo di primavera
Brak ocen
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1hod. 30min