Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1927.6 kJ / 460.7 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli al formaggio
1sa
Spatzle di cavoletti con speck
1sa
Gnocchi con la "fioreta"
30 dk
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Spatzle verdi alla carbonara
1sa
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min