Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1927.6 kJ / 460.7 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crespelle con radicchio e noci
2sa
Gnocchi di zucca al Taleggio
1sa 10 dk
Crespelle alla valdostana
2sa
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1sa 40 dk
Pizzoccheri
50 min
Taroz
1sa
Canederli al formaggio
1sa
Lasagne al radicchio
2sa
Sciatt
1sa
Flan al topinambur
40 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1sa 30 dk
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min