Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de lardons
- 1 filet d'huile de tournesol
- 400 g de choux de Bruxelles, base et feuilles dures retirées, coupés en deux
- 150 g de poire, pelée et coupée en dés
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1113 kJ / 267 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
30 Min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 λεπτ.
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 λεπτ.
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de betterave au lait de coco
40 λεπτ.
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Crème de chou-fleur
40 λεπτ.
Soupe de laitue
35 Min
Velouté d'endive
35 Min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min