Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 1 aubergine, coupée en dés (300 g env.)
- 40 g d'huile d'olive
- 20 g de jus de citron
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain de campagne toastées
- 4 figues fraîches, coupées en quatre
- 60 g de vieux comté, coupé en fines lamelles
- 30 g de raisins rouges, coupés en quatre
- 4 pincées de fleur de sel
- 8 brins de ciboulette fraîche
- 2 branches de thym frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 1357 kJ / 323 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caviar d'aubergines
1h 5min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 Std. 35 Min
Pesto au basilic
10min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Guacamole
5 min
Gaspacho
12 Std.
Salade d'aubergine au yaourt
2h 10 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.